Nejen hacking - PC návody
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nejen hacking - PC návody

Diskusní fórum | Počítače | Internet | Hry | Cheaty | Hacking | Skripty

PříjemLatest imagesPravidla fóraRegistracePřihlášení

prosím prosím odpověz :)))))

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
anonymou
Anonymní

prosím prosím odpověz :))))) Empty
PříspěvekPředmět: prosím prosím odpověz :)))))   prosím prosím odpověz :))))) EmptySun Jan 10, 2010 1:00 am

Ahoj,
prosím mohl bys mi zjistit heslo na darkorbitu u jednoho hrace?=), me ten program nefunguje....MOC tě prosím odpověz=) jen odpovez ze sis to precetl...hned ti odepisu vic informaci=)
Návrat nahoru Goto down
&JEF&

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 04. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: prosím prosím odpověz :)))))   prosím prosím odpověz :))))) EmptySun Jan 10, 2010 10:53 pm

Asi to nebylo adresovaný mě, ale to je jedno. . .
Darkorbit nemá ani FTP připojení, ani POP3 , budeš to mít dost těžký. . .
Návrat nahoru Goto down
ahoj =)
Anonymní

PříspěvekPředmět: aga   prosím prosím odpověz :))))) EmptyMon Jan 11, 2010 8:23 pm

Takže bys to dokázal?=) dekuju za odpoved.=)
Návrat nahoru Goto down
drvaca

drvaca

Male Poeet p?íspivku : 29
Oblast výskytu (město) : Jablonec nad Nisou
Registration date : 23. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: prosím prosím odpověz :)))))   prosím prosím odpověz :))))) EmptyThu Jan 14, 2010 2:22 pm

DarkOrbit je blbost, to ti nemůže vyjít. . .
Návrat nahoru Goto down
http://hackforum.chytrak.cz
Flexor
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prosím prosím odpověz :)))))   prosím prosím odpověz :))))) EmptyThu Jan 28, 2010 1:21 pm

Asi tak nemas sancu ak to chces urobit cez hoc jaky pass cracker jedine ze by si vedel typ hesla uzivatela ale aj tak je urcite dark orbit zabezpeceny proti tymto utokom trvalo by to dni bez prestavky podla mna su pass crackery v 99% situaciach nanic ak nemas znalosti programovania a nie si fakt dobry hacker nemas sancu hacknut dark orbit jedine napriklad ze z uzivatela dostanes heslo.
Návrat nahoru Goto down
hissnus
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: prosím prosím odpověz :)))))   prosím prosím odpověz :))))) EmptyFri Oct 22, 2010 5:12 pm

ahoj našel jsem na netu dobrej program na darkorbit maka celkem dobře akorat že de jen 3x na ten samej učet jinak mi ušetřil spoustu penez
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: prosím prosím odpověz :)))))   prosím prosím odpověz :))))) Empty

Návrat nahoru Goto down

prosím prosím odpověz :)))))
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nejen hacking - PC návody :: Hacking :: hacking :: Programy-
Přejdi na: